• Hypotheekgarage Header 01
  • Hypotheekgarage Header 02
  • Hypotheekgarage Header 03
  • Hypotheekgarage Header 04

Lekker wonen. Met lagere lasten. Bel 053-4349922 om te weten hoe.

Goed advies obv van onze wensen en mogelijkheden

  Hypotheek Adviescentrum Le Garage heeft naar aanleiding van onze wensen een advies gegeven wat nog beter aansloot dan wat ik zelf al
  voor die tijd had uitgezocht. In 3 avonden alles doorgenomen, besproken en rondgemaakt

blok-1

Levenslang?

Een hypotheek sluit je af voor lange tijd, maar bij sommige gebeurtenissen moet uw hypotheek op uw situatie worden afgestemd.

blok-2

Lenen moeilijk?

Toegegeven, banken zijn niet erg gewillig in deze tijd. Daarom is een adviseur waarmee banken al heel lang zaken doen een verstandige keuze. Le Garage heeft door zijn kennis, ervaring en goede contacten met vrijwel alle banken vaak een mogelijkeid om zelfs 100% van de aankoop van jouw huis te financieren.

blok-3

Looptijdeinde?

Wanneer uw hypotheek aan het einde van de looptijd komt, is dit een goed moment om uw situatie, wensen en opties eens op een rijtje te zetten.

Samen maken we het waar !

We Can Do It klein

Een hypotheek aanvragen is een complex proces dat we graag in goede banen leiden. Er is veel informatie nodig, en er zijn veel mogelijkheden. Om je te helpen de bomen door het bos te blijven zien, is het handig als je wat voorbereidend werk doet en je vooraf oriënteert.

Je kunt alvast beginnen met gegevens verzamelen en inschatten wat de mogelijkheden zijn in jouw situatie. Hieronder vind je enkele goede online tools om je daarbij te helpen:

Vrijwel alle geldverstrekkers...

banken logos

 

Even voorstellen ?

Hypotheek Adviescentrum Le Garage houdt kantoor in Enschede, en is al sinds 2007 een gewaardeerd en betrouwbaar adres voor hypotheekadvies in de Twentse regio. Le Garage is opgericht door Eric Bruinsma, die zich na bijna 15 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, besloot te specialiseren als Erkend Hypotheekadviseur. De kracht van Le Garage is de persoonlijke benadering en de grote betrokkenheid bij uw woonwensen. Eric Bruinsma neemt de tijd om rustig naar u te luisteren en u van alle benodigde informatie te voorzien. Vervolgens zoekt hij samen met u naar het meest passende aanbod. Op basis van uw huidige situatie maar ook van uw verwachtingen voor de toekomst. Eric is ook in de avonduren voor u beschikbaar.