Lekker wonen. Met lagere lasten. Bel 053-4349922 om te weten hoe.

Goed advies obv van onze wensen en mogelijkheden

  Hypotheek Adviescentrum Le Garage heeft naar aanleiding van onze wensen een advies gegeven wat nog beter aansloot dan wat ik zelf al
  voor die tijd had uitgezocht. In 3 avonden alles doorgenomen, besproken en rondgemaakt

Kleine lettertjes

op .

Photo credits: Flickr, Alessandro Valli

Clever girl Foter A Valli 372Lineaire hypotheek, dalrente, borgtochtprovisie, toetsrente, hybride hypotheek, bereidstellingsprovisie, annuïteitenhypotheek…. Recent onderzoek wees uit dat huiseigenaren vaak (veel te) weinig kennis over hun eigen hypotheek hebben. Alleen wie zich er noodgedwongen wel in móet verdiepen, kan tijdens de lunchpauze op het werk of op familieverjaardagen zijn gesprekspartners alles vertellen over het verschil tussen de dalrente en de toetsrente tot alleen het schaaltje borrelnootjes nog lijkt te luisteren

Sexy

Het is ook niet echt een sexy gespreksonderwerp, die toetsrente. Een grappig verhaal over je laatste vakantie of de talloze handige functies van je nieuwe auto doen het beter in gezelschap. Maar ja, dan moet je wél op vakantie kunnen, of die auto kunnen kopen. En zo komen we vanzelf terug bij de kleine lettertjes. Want een goede voorbereiding is het halve werk. Dus lees die lettertjes en wat misschien nog wel belangrijker is: durf te vragen!

Expert in kleine lettertjes

Je hypotheekadviseur is er niet voor niets, hij of zij is een expert in kleine lettertjes en kan je alles uitleggen over het verschil tussen de borgtochtprovisie en de bereidstellingsprovisie zonder dat je je een moment verveelt. Het gaat hier immers om jou. Om jouw geld, jouw huis, jouw toekomst.

Lunchpauze

Dus praat in de lunchpauze met je collega’s over je laatste vakantie en over hoe comfortabel je in je nieuwe auto naar je vakantieadres bent gesuisd. Maar praat met je hypotheekadviseur over de kleine lettertjes. Het loont.