Lekker wonen. Met lagere lasten. Bel 053-4349922 om te weten hoe.

Goed advies obv van onze wensen en mogelijkheden

  Hypotheek Adviescentrum Le Garage heeft naar aanleiding van onze wensen een advies gegeven wat nog beter aansloot dan wat ik zelf al
  voor die tijd had uitgezocht. In 3 avonden alles doorgenomen, besproken en rondgemaakt

Oversluiten / doorstromers

doorstromers 372Ga je een andere woning kopen of heb je heb je een offerte van jouw bank ontvangen? Dan heeft dat gevolgen voor je hypotheek. Wil je weten wat je kunt lenen, hoe het zit met je overwaarde en het met de fiscale zaken en hoe je om kunt gaan met dubbele lasten? Hypotheek Adviescentrum Le Garage zoekt het voor je uit en vindt samen met jou een passende hypotheekoplossing.

12345
Huidige situatie en wensen bespreken Financiële mogelijkheden      Hypotheek advies                  Aanvraag en bemiddeling           Notaris en follow up

lijntje3

 

Huidige situatieHuidige situatie

Wanneer je je huis verkoopt, mag je je oude hypotheek in de meeste gevallen boetevrij aflossen, maar laat je hierover wel goed informeren. Het huis was immers het onderpand voor de lening. Dat geeft je de mogelijkheid om voor je nieuwe huis een nieuwe hypotheek af te sluiten. Bij de huidige lage rentestand kan je dit een aanzienlijke verlaging van de maandelijkse hypotheeklast opleveren!

 

 

 

 

 

 

Financiele mogtelijkhedenFinanciele mogelijkheden

Wanneer je een woning koopt via een hypotheeklening, heeft dat voor de duur van de hypotheek gevolgen voor jouw uitgavenpatroon. Het is dus van belang om zowel naar de huidige situatie te kijken als naar mogelijke veranderingen in de toekomst. Dit is niet alleen in het belang van de geldgever maar ook in jouw eigen belang!

 

 

 

 

 

 

AdviesHypotheekadvies

Het is in ieders belang een hypotheek af te sluiten die geen molensteen wordt maar dragelijk is. Daarom wordt goed gekeken naar de volgende zaken:

 • het maximale hypotheekbedrag
 • het rentebedrag
 • de hypotheekrente-aftrek
 • de rentevaste-periode
 • je draagkracht: wat houd je over.
 • kun je de hypotheek ook blijven betalen in het geval van werkloosheid en WW

 

 

Aanvraag en bemiddelingAanvraag en bemiddeling

Zodra je weet hoe jouw ideale hypotheek eruit moet zien, vraagt Hypotheek Adviescentrum Le Garage de nodige renteaanbiedingen op bij diverse geldverstrekkers. De voorlopige offerte vervalt per 21 maart 2016, hypotheekverstrekkers bieden eerst een renteaanbod aan voordat ze een concrete en bindende offerte uitbrengen. Naast het renteaanbod kunnen aanbiedingen opgevraagd voor bijvoorbeeld:

 • de bankgarantie
 • aanvraag levensverzekering
 • hypotheekbeschermers in geval van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

 

 

 

 

NotarisNotaris

Voordat je als starter de sleutels van jouw eerste woning in handen krijgt is een bezoek aan de notaris nodig. Een notaris regelt een aantal belangrijke zaken:

 • een goed koopcontract voor een probleemloze overdracht van uw woning (denk aan beslaglegging bij betalingsachterstand van de verkopende partij)
 • ontbindende voorwaarden en verborgen gebreken
 • inschrijving Kadaster
 • de gevolgen van onverhoopt overlijden. Je kunt dit dan combineren met een samenlevingscontract/testament.

 

 

 

 

Follow upFollow up

Ook na het passeren blijft Hypotheek Adviescentrum Le Garage jouw aanspreekpunt voor vragen die met de hypotheek te maken hebben. We zullen je in de toekomst benaderen met vragen en informatie die voor jou van belang zijn. Hiervoor is het wel belangrijk dat je je inschrijft op onze nieuwsbrief.