Lekker wonen. Met lagere lasten. Bel 053-4349922 om te weten hoe.

Goed advies obv van onze wensen en mogelijkheden

  Hypotheek Adviescentrum Le Garage heeft naar aanleiding van onze wensen een advies gegeven wat nog beter aansloot dan wat ik zelf al
  voor die tijd had uitgezocht. In 3 avonden alles doorgenomen, besproken en rondgemaakt

Starters

starters 372Ga je voor de eerste keer een huis kopen? Dan krijg je ook voor het eerst te maken met een hypotheek. Spannend, maar vooral ook leuk! Hieronder wordt in 't kort opgesomd waar je zoal mee te maken krijgt.

 

12345
Naar een woning zoeken Bieden en kopen    Advies en bemiddeling Notaris                             Follow up

lijntje3

 

 

Op zoek naar een woningOp zoek naar een woning

Voordat je op zoek gaat naar je eerste woning is het goed je eerst goed te laten informeren over zaken zoals de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en de starterslening of de corporatie starterslening (bij een woning van een woningcorporatie). Mogelijk kunnen ook je ouders een rol spelen bij je eerste hypotheek, vele banken bieden een zogenaamde “familiehypotheek”. Hypotheek Adviescentrum Le Garage kent de vele opties en helpt je graag hierbij.

 

 

 

 

 

  

Bieden en kopen 01 1Bieden en kopen

Kwartaalbericht Rabobank: In 2016 verwachten wij een verdere stijging van de huizenprijzen en woningverkopen. Naar verwachting stijgen de huizenprijzen dit jaar met 2,75% tot 4,75% ten opzichte van 2015. Voor starters is dus de boodschap er snel bij te zijn voordat woningen weer onbereikbaar worden!

 

 

 

 

 

 

AdviesAdvies

Er wordt wel gesproken over “startershypotheek”, maar dit is geen aparte leenvorm of hypotheekvorm. Als starter kun je voor meerdere hypotheekvormen kiezen die allemaal rekening houden met jouw carrièreperspectief. En bovendien adviseert Hypotheek Adviescentrum Le Garage welke (financiële) risico's je loopt en hoe je deze kunt afdekken.

 

 

 

 

 

 

Aanvraag en bemiddelingAanvraag en bemiddeling

Zodra je weet hoe jouw ideale hypotheek eruit moet zien, vraagt Hypotheek Adviescentrum Le Garage de nodige renteaanbiedingen op bij diverse geldverstrekkers. De voorlopige offerte vervalt per 21 maart 2016, hypotheekverstrekkers bieden eerst een renteaanbod aan voordat ze een concrete en bindende offerte uitbrengen. Naast het renteaanbod kunnen aanbiedingen opgevraagd voor bijvoorbeeld:

  • de bankgarantie
  • aanvraag levensverzekering
  • hypotheekbeschermers in geval van arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

 

 

 

 

NotarisNotaris

Voordat je als starter de sleutels van jouw eerste woning in handen krijgt is een bezoek aan de notaris nodig. Een notaris regelt een aantal belangrijke zaken:

  • een goed koopcontract voor een probleemloze overdracht van uw woning (denk aan beslaglegging bij betalingsachterstand van de verkopende partij)
  • ontbindende voorwaarden en verborgen gebreken
  • inschrijving Kadaster
  • de gevolgen van onverhoopt overlijden. Je kunt dit dan combineren met een samenlevingscontract/testament.

 

 

 

 

Follow upFollow up

Ook na het passeren blijft Hypotheek Adviescentrum Le Garage jouw aanspreekpunt voor vragen die met de hypotheek te maken hebben. We zullen je in de toekomst benaderen met vragen en informatie die voor jou van belang zijn. Hiervoor is het wel belangrijk dat je je inschrijft op onze nieuwsbrief.