Lekker wonen. Met lagere lasten. Bel 053-4349922 om te weten hoe.

Goed advies obv van onze wensen en mogelijkheden

  Hypotheek Adviescentrum Le Garage heeft naar aanleiding van onze wensen een advies gegeven wat nog beter aansloot dan wat ik zelf al
  voor die tijd had uitgezocht. In 3 avonden alles doorgenomen, besproken en rondgemaakt

Een eerlijk en goed advies (10,0)

Wij kunnen le garage sterk aanbevelen omdat wij een goede ervaring hebben met de adviseur. Hij heeft zowel mijn zoon als mijn zwager heel goed geholpen. Zoon bij aankoop eerste huis in 2008 en zwager in 2010 bij het oversluiten hypotheek. Alles wordt duidelijk en zeer deskundig uitgelegd en alle mogelijke opties worden toegelicht, waarbij er uiteindelijk een advies volgt. Eveneens blijft ook in het na traject de aandacht voor de klant staan. Samenvattend:Deskundig, attent, alles was keurig verzorgd en zeer klantgericht.

A. Tielman, donderdag 17 maart 2011
Geadviseerd in december 2010, bij oversluiten van een hypotheek

Fantastische hulp! Niks was te veel gevraagd (10,0)

Ik kan Hypotheekcentrum Le Garage aanbevelen omdat Dhr. Bruinsma alles zeer goed en duidelijk uitlegt. Omdat ik nergens geen verstand van had, heeft hij het me allemaal rustig uitgelegd. Niks was hem teveel. Zeer geduldig!

De moeite die hij heeft gestoken in het zo mooi mogelijk maken van de hypotheek (rente) verdient een pluim. Toen de rente zo aan het stijgen was, wist hij er iets moois van te maken. Ook kon ik hem 100% vertrouwen, wat ik zeer belangrijk vind als je zo'n grote stap maakt voor het eerst. Hij zorgde voor een gezellige sfeer tijdens de gesprekken en ik kon altijd bellen voor de vragen die ik had. Bij het tekenen bij de notaris van Dhr. Bruinsma ook aanwezig en kwam met een prachtige bos bloemen aanzetten... verassing! De service was top! Echt een dikke 10! En ik zal hem bij iedereen aanraden!

Carlijn de Reus, dinsdag 22 maart 2011
Geadviseerd in december 2010, bij het aankopen van een eerste huis

Goed advies obv van mijn wensen (9,0)

Hypotheek Adviescentrum Le Garage heeft naar aanleiding van mijn wensen een advies gegeven wat nog beter aansloot dan wat ik zelf al voor die tijd had uitgezocht. In 2 avonden alles doorgenomen en rondgemaakt.

Verder heel goed in de communicatie, niet alleen voor het afsluiten maar ook erna. Om kort te zijn: ik heb le Garage al aanbevolen bij een aantal vrienden/bekenden.

H. Vaarkamp, woensdag 16 maart 2011
Geadviseerd in oktober 2010, bij oversluiten van een hypotheek

Goed advies zeer flexibele keus verstrekker (9,0)

In de tijd dat de hypotheek werd over gesloten waren er meerdere aanbieders met wisselende rentetarieven. De tussenpersoon heeft bij de verstrekker de allerlaagste rente bedongen welke op dat moment beschikbaar was.

E. Kleine, dinsdag 27 oktober 2009
Geadviseerd in juni 2007, bij oversluiten van een hypotheek

Goed bereikbaar, vriendelijk, betrouwbaar (10,0)

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat de heer Bruinsma iemand is met veel geduld en bereid is net zo lang een polis voor je te zoeken waar jij geheel achter staat. Wanneer het niet soepel verloopt raakt hij niet in paniek en zoekt hij naar een geschikte oplossing. Een aardige vent met een genoeg kennis van zaken. Een echte aanrader.

D.Baaijens, donderdag 17 maart 2011
Geadviseerd in maart 2011, bij het aankopen van een eerste huis

Goed, vriendelijk en verstand van zaken (10,0)

Goed en degelijk advies met verschillende mogelijkheden. zeer klantvriendelijk en hield rekeking met mijn lichamelijke beperkeningen.

h.g.f. schulte, dinsdag 15 maart 2011
Geadviseerd in februari 2011, bij het aankopen van een eerste huis

Goede uitleg en staat altijd voor je klaar (10,0)

Ik kan het kantoor aanbevelen omdat je altijd met je vragen bij het kantoor terecht kunt. Je wordt er goed geholpen en je gaat er met een zeker gevoel weer weg.

roy, maandag 4 april 2011
Geadviseerd in december 2006, bij het aankopen van een eerste huis

Maatwerk, professionele klantgerichte begeleiding (9,0)

Adviseur Bruinsma is zeer klantgericht en doet meer dan uitsluitend een hypotheek verkopen. Hij verstaat zijn vak en kwam met een goede zeer concurrerende aanbieding. Ik ben vastbesloten om over 5 jaar weer contact met hem op te nemen. Ik doe graag zaken met hem. Hij komt zijn afspraken stipt na.

Wily Helmond, zondag 20 maart 2011
Geadviseerd in februari 2011, bij oversluiten van een hypotheek

Professionele adviseur met verstand van zaken (9,0)

Mijn ervaring met hypotheek adviescentrum Le Garage is dat het een goed en betrouwbaar adviescentrum is. Eric Bruinsma is goed op de hoogte van ontwikkelingen op zijn vakgebied en hij analyseert goed de financiële situatie van de klant. Hij gaat aan de hand van deze analyse, het beste voordeel voor u eruit halen. Ook zijn "nazorg" is goed, je kunt altijd op hem beroep doen wanneer je iets niet duidelijk is of hulp nodig hebt met betrekking tot je hypotheek.

D. de Lizer, woensdag 30 maart 2011
Geadviseerd in februari 2009, bij het aankopen van een eerste huis

Zeer goed advies (10,0)

Om een zo goed mogelijk beeld van de mogelijkheden te krijgen bij de aankoop van ons eerste huis hebben we veel (5+) hypotheekadviseurs/bedrijven benaderd. Hypotheek Adviescentrum Le Garage stak er met kop en schouders bovenuit. Onlangs heb ik hem weer een beroep op hem moeten doen wegens een relatiebeeindiging. Ook daar ging de heer Bruinsma heel professioneel mee om. Ondanks zijn kennis en professionele insteek is de heer Bruinsma in omgang er makkelijk waardoor het vertrouwen zeer snel aanwezig is. Ik kan Hypotheek Adviescentrum LeGarage bij iedereen aanraden.

Fedor, maandag 28 maart 2011
Geadviseerd in januari 2011